Ajankohtaista

SSEM WhatsApp ryhmään halukkaat ilmoittakaa Ismo Pukkilalle.

Keskiviikon harjoitusillat alkavat heinäkuusta lähtien.

Korona riskiin vedoten voi vuorosta kieltäytyä, ilmoitus siitä ampumatoimikunnan vetäjälle.

AMMUNTAVUOROLISTA löytyy ampumarata välilehdeltä.


Tulevat tapahtumat:

Kesäkokous 30.07.2020 klo 18:00 metsästysmajalla.

S-SEM tiedottaa.Sääntömääräinen kesäkokous torstaina 30.07. alkaen klo 18:00. Paikka Selänpäässä Seuran majalla.

Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä:
- Esitetään vuoden 2019 tilinpäätöksen hyväksymistä.
- Esitetään vastuuvapauden myöntämistä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.
- Valitaan suurpetojahtipäällikön kaksi varapäällikköä.
Terveisin Johtokunta


Hailikisat Selänpään ampumaradalla perjantaina 7.8. järjestäjänä KVM

SSEM mestaruusammunnat 8.8. klo 10 alkaen.


Riistapelto on kylvetty iso kiitos ahkerien talkoolaisten!Talkoot pähkinänkuoressa : Talkoiden keruuaika 1.1.2020 - 31.12.2020 5 talkoota, joista 2 voi olla maksettu (maksu 60e/talkoo, myös maksut 31.12.2020 mennessä seuran tilille). Suoritetuilla talkoilla lunastaa itselleen metsästysoikeuden metsästyskaudelle 01.08.2021 - 31.07.2022

Lisätty tulevia talkoita TALKOOT välilehdelle

Päivitetty Luvanvaraisten hirvieläinten metsästyssääntöä.

Lisätty vuosikokous pöytäkirja

Lisätty toimintakertomus 2019

Kaatotilasto vielä työn alla, jotta saadaan se salasanan taakse. Salasana lähetetään tekstiviestillä ja sähköpostilla jäsenille.

Hoika jäsenrekisterin käyttö loppuu.

Metsästäjäliiton uuden MetsoRekisterin (ent. Kilta-jäsenrekisteri) ja siihen liittyvän uuden OmaMetso-jäsenpalvelun käyttöönoton myötä Metsästäjäliiton jäsenilleen tarjoamat palvelut monipuolistuvat.

OmaMetso-palvelu tarjoaa jäsenelle monipuoliset palvelut ja edut

Uusi OmaMetso-jäsenpalvelu tarjoaa erilaisia palveluita jokaiselle yksittäiselle Metsästäjäliiton jäsenelle. OmaMetso-palvelu otetaan käyttöön toukokuun alussa. OmaMetso-palvelussa voi esimerkiksi pitää yllä omia jäsentietoja, maksaa jäsenmaksuja sekä seurata Metsästäjäliiton tarjoamaa ajankohtaista jäsenviestintää sekä saada ajankohtaista tietoa metsästyksestä, seuratoiminnasta ja erilaisista tapahtumista. OmaMetsosta löytyvät myös Metsästäjäliiton kumppaneiden tarjoamat jäsenedut sekä erilaisia tarjouksia ja yhteishankintakampanjoita. OmaMetsosta löytyy myös Jahti-lehden digiversio, materiaalipankki ja muita hyödyllisiä palveluita.

Linkki kannattaa lisätä selaimesi suosikkeihin, niin löydät sen jatkossa helposti. Palvelu tulee toimimaan myös kätevästi mobiililaitteilla. Uusi jäsenpalvelu edellyttää, että jäsenen sähköpostiosoite on lisätty MetsoRekisteriin.

OmaMetso aukeaa jäsenille 1.05.2020.

Jäsenrekisteri kaiken perusta

Metsästäjäliiton jäsenseuroilleen tarjoama MetsoRekisteri vaihtuu huhtikuun alussa. Kehätiedon tarjoaman uuden rekisterin käyttöönoton myötä jäsenrekisteri nykyaikaistuu ja sen palvelut monipuolistuvat. MetsoRekisteri palvelee sekä metsästysseuroja että Metsästäjäliittoa ja sen piirejä.

MetsoRekisterin avulla metsästysseurojen on helppo pitää yllä oman seuran jäsenrekisteriä. Rekisteri tarjoaa käyttäjälleen kiinnostavaa tilastotietoa myös omasta metsästysseurasta.
Jotta kaikki saavat uusista järjestelmistä hyötyä, on jäsenten yhteystiedot saatava ajan tasalle. Rekisteriin kuuluminen on perusta Metsästäjäliiton jäsenyydelle, joten omat yhteystiedot kannattaa tarkistaa huolella ja varmistaa, että yhteystiedoissa on ainakin ajan tasalla oleva osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Uusi MetsoRekisteri aukeaa 1.04.2020.
Tunnukset toimitetaan seurojen sihteereille ja puheenjohtajille maaliskuun lopussa.

Ampumaratapäivä uudestaan kesällä 2020.

Peurankyttäyspaikan tilanne:

Sopiva paikka on löydetty ja ruokinta aloitettu, mikäli kyseinen paikka alkaa toimia ruokintapaikkana aloitetaan tornin rakentaminen.

Lisätty sivuille Jäsentiedote 02/2019


Jos haluatte sivuille jotain tietoa/kuvia jne niin rohkeasti yhteyttä ismo.pukkila(a)hotmail.com


Ansioituneet veteraanimme, kunniapuheenjohtaja Veli Hyytiäinen ja pitkäaikainen kirjuri Pekka Häkämies hoitavat Kylmälehdon kuljetuksia. Kuvan otti Esa Lautamatti 10.12.2017 hirvijahdin päätöstilaisuudessa.